Дамски маратонки Wilson Kaos Comp 2.0 (корал & черно)

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WRS326190
198,00 лв. 159,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Wilson Kaos Comp 2.0 са леки и удобни маратонки, с които ще се чувствате наистина бързи на корта. Към това добавете отличната вентилация, издръжливостта на износване и стабилността при резките движения.

Технологии и материали, подобряващи представянето ви на корта:

Endofit е специална вътрешна конструкция, която приема формата на крака ви и го обхваща по възможно най-добрия начин. Ефектът от това е типичната за високия клас обувки мекота и комфорт, както и допълнителна доза стабилност.

2D-FS е комбинация от иновативни материали, намиращи се в областта над пръстите на краката. Ефектът от нея е подобрени стабилност и контрол при характерните за тениса резки движения.

✓ Системата R-DST+ се грижи за по-добрия комфорт, а освен това осигурява т.нар. от Wilson "динамично движение" - по-добър трансфер на енергията при контакт между обувката и повърхността на корта, което ви дава по-бърз старт или по-стабилно спиране.

Duralast се нарича специалната подметка на маратонките от високия клас на Wilson. Представлява високотехнологична смес, която дава не само отлично сцепление с настилката, ами осигурява и забележителна издръжливост на износване.

✓ Подходящи за игра на всякакъв тип настилка

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!