Дамски маратонки Nike Flare 2.0 (Серина Уилямс)

  • Марка: Nike
  • Кат. номер: AV4713-105
215,00 лв. 195,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Nike Flare 2.0 е едно от най-новите предложения на Nike в областта на спортните обувки. Създадени за да осигурят максимална стабилност, този модел маратонки са изключително подходящи за типичните в тениса експлозивни спринтове, резки смени на посоката и внезапни спирания по корта.

Към това прибавете още и отличната вентилация - обувките са направени от изключително лека и в същото време издръжлива на натоварване материя, която притежава много добри дишащи свойства и не позволява нежелани ефекти като спарване и натрупване на неприятна миризма. Друга характерна черта на модела е т.нар. "half-bootie" конструкция, която прилепва идеално по стъпалото, създава усещане за мекота и комфорт, а в същото време намалява вероятността от травми и изкълчвания.

Това е и моделът, на който се е доверила една от най-великите тенисистки в историята - Серина Уилямс, а причината е не само страхотната стабилност, но и фактори като забележителна лекота на обувката, комфорт дори при сериозни физически натоварвания и износване - положителни качества, които превръщат Nike Flare 2.0 в едни от най-добрите обувки в света на тенис екипировката. 

Към това прибавете следните технологии и висококачествени материали, от които са изработени този модел маратонки:

Nike XDR
XDR идва от съкращението "eXtremely Durable Rubber" или "Изключително Издръжлив Каучук" и на практика представлява най-здравата подметка, която Nike някога са използвали при изработката на маратонки. Всъщност с тази XDR подметка са направени голяма част от високия клас обувки за тенис, баскетбол и бягане - спортове, в които натоваравнето в краката е най-голямо и е нужно човек да може да разчита на подметка, която е наистина много издръжлива откъм износване и по този начин да можете да носите един модел дълго време, а не да го сменяте начесто.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!