Дамски маратонки Nike Court Air Zoom Zero

  • Марка: Nike
  • Кат. номер: AA8022-003
240,00 лв. 195,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Nike Court Air Zoom Zero е първият модел от серията, при който прословутата технология “Zoom Air” се интегрира по цялата дължина на обувката. Ефектът е повече от впечатляващ – лека маратонка, която в същото време е изключително стабилна дори и при типичните за тениса резки спирания и ускорявания по корта. Отличава се още с:

✔ CrashPad – иновативна структура подобна на малка пластина, която се намира под петата и целта ѝ е да да намаля риска от пронация на крака.

✔ Специална вътрешна част, която приема формата на стъпалото и създава усещане за невероятен комфорт.

✔ Горната част на обувката е една цяла хомогенна структура, а в комбинация със специалната система за връзване превръща маратонката във “втора кожа” по крака ви и осигурява ненадминато удобство.

Nike Air Zoom
Това е изключително лека и издръжлива въздушна пластина, намираща се по цялата дължина на обувката. До този момент Air Zoom се намираше в областта под петата, но в “Nike Court Air Zoom Zero” тази технология за първи път е интегрирана по цялата дължина на обувката. Изградена е от микроскопични влакна, които при натиск се свиват, а след това бързо възстановяват първоначалната си форма. Целта ѝ е да омекоти напрежението при резките спринтове, спирания или смени на посоката, като по този начин предпазва не само стъпалото, но също така ставите и сухожилията, намалявайки риска от болки и дори контузии. Освен това Nike Zoom е много тънка, което позволява на крака ви да е още по-близо до земята и по този начин подобрява стабилността, особено при бързите резки движения.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!