Дамски маратонки Nike Court Air Max Vapor Wing

  • Марка: Nike
  • Кат. номер: CI9838-100
149,00 лв. 145,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Ако търсите тенис маратонки с високо качество на добра цена, то моделът Nike Court Air Max Vapor Wing определено заслужава вашето внимание. Обувката е сравнително лека, комфортна и в същото време притежава добра издръжливост.

Погледната отстрани, веднага прави впечатление Air Max технологията, разположена в областта около петата и благодарение на която се обират натоварванията в тази част на крака. В предната част на маратонката ще видите полупрозрачна материя, под която се намира друга ключова технология, наречена Dynamic Fit:

Dynamic Fit
Разработена от Nike иновация, която позволява на самата маратонка с времето "да се напасне" към вас, без значение какъв точно тип стъпало имате. С приемането на формата на крака ви се постига неповторим комфорт, а също така се подобрява стабилността и се намалява риска от контузии. Какво точно представлява самата система можете да видите във видеото тук.


Nike Air Max
Обувките, оборудвани с технологията Air Max са леки, изключително комфортни и в същото време с отлични абсорбиращи натоварването в крака свойства. Предимства на технологията:
✓ Лекота: При Air Max липсват тежките материали, от които са изработени подметките, а по-леки обувки означава не само по-голям комфорт, но и по-малко изразходена енергия за едно и също усилие
✓ Подходящи за ежедневието: Обувките с Air Max са толкова леки и удобни, че често се използват в множество ситуации от ежедневието
✓ Намалено натоварване: Благодарение на отличните си абсорбиращи свойства Air Max намалява значително натоварването, когато спортувате. По този начин обувките не само ви карат да се чувствате удобно, но защитават ставите и сухожилията ви.
✓ Издръжливи: Air Max обувките запазват дълго време своите качества.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!