Дамски маратонки Nike Air Zoom Vapor Cage 4

  • Марка: Nike
  • Кат. номер: CD0431-004
294,00 лв. 209,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Маратонките Nike Air Zoom Vapor Cage 4 са част от серията "Cage", известна най-вече със способността си да придава допълнителна експлозивност и скорост на движенията ви - нещо изключително важно в спорт като тениса, където част от секундата може да се окаже разликата между печеливш и сгрешен удар.

В същото време Nike Air Zoom Vapor Cage 4 ви осигурява добра стабилност и защита на крака от контузии. Издръжливостта на маратонката също е на нужното високо ниво, а най-голямото доказателство за качеството на обувките е, че с тях се състезава носителят на 20 титли от Големия шлем - Рафаел Надал.

Повече подробности за използваните технологии и иновативни материали може да прочетете тук:

Nike Air Zoom
Това е изключително лека и издръжлива пластина, намираща се в областта под петата. Изградена е от микроскопични влакна, които при натиск се свиват, а след това бързо възстановяват първоначалната си форма. Целта ѝ е да омекоти напрежението при резките спринтове, спирания или смени на посоката, като по този начин предпазва не само стъпалото, но също така ставите и сухожилията, намалявайки риска от болки и дори контузии. Освен това Nike Air Zoom е много тънка, което позволява на крака ви да е още по-близо до земята и по този начин подобрява стабилността, особено при бързите резки движения.

Nike Drag-On 2X
За едни тенис обувки едно от най-важните качества е издръжливостта, тъй като маратонките се подлагат на изключително натоварване и много бързо се късат, ако не са подсилени допълнително. Именно това е целта на технологията "Nike Drag-On 2X" - специален материал, който се отличава най-вече с впечатляващата си здравина и осигурява по-дълъг живот на тенис обувките ви. Освен това притежава способността да пропуска въздуха, което подобрява още повече вентилацията - друг основен показател, на който трябва да се обърне сериозно внимание при избор на маратонки.

Nike XDR
XDR идва от съкращението "eXtremely Durable Rubber" или "Изключително Издръжлив Каучук" и на практика представлява най-здравата подметка, която Nike някога са използвали при изработката на маратонки. Всъщност с тази XDR подметка са направени голяма част от високия клас обувки за тенис, баскетбол и бягане - спортове, в които натоваравнето в краката е най-голямо и е нужно човек да може да разчита на подметка, която е наистина много издръжлива откъм износване и по този начин да можете да носите един модел дълго време, а не да го сменяте начесто.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!