Дамски маратонки Nike Air Max Wildcard

  • Марка: Nike
  • Кат. номер: AO7353-105
169,00 лв. 155,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Качествени, удобни, здрави, добре изглеждащи – новите Nike Air Max Wildcard притежават всичко това! Маратонките обединяват в себе си най-модерните технологии в света на тенис обувките и са създадени, за да ви накарат да се чувствате максимално комфортно, когато спортувате. Отличават се с:

Nike Air Max
Обувките, оборудвани с технологията Air Max са леки, изключително комфортни и в същото време с отлични абсорбиращи натоварването в крака свойства. Предимства на технологията:
✓ Лекота: При Air Max липсват тежките материали, от които са изработени подметките, а по-леки обувки означава не само по-голям комфорт, но и по-малко изразходена енергия за едно и също усилие
✓ Подходящи за ежедневието: Обувките с Air Max са толкова леки и удобни, че често се използват в множество ситуации от ежедневието
✓ Намалено натоварване: Благодарение на отличните си абсорбиращи свойства Air Max намалява значително натоварването, когато спортувате. По този начин обувките не само ви карат да се чувствате удобно, но защитават ставите и сухожилията ви.
✓ Издръжливи: Air Max обувките запазват дълго време своите качества.

Lunarlon
Това е специална технология на Nike, която накратко може да бъде описана като изключително лека междинна стелка, осигуряваща ви мекота и комфорт в областта на стъпалото, дори и при най-големите натоварвания в спортове като тениса, баскетбола и бягането. Изработена е основно от специална иновативна пяна, която е с 30% по-лека от традиционната, а освен това притежава качеството равномерно да разпределя натоварването в стъпалото, а не то да се концентрира в няколко точки и по този начин да предизвиква дискомфорт, та дори и контузии.

✔ Специална стелка, която подобрява стабилността на крака ви по време на типичните за тениса смени на посоката и приплъзвания по корта.

✔ CrashPad – иновативна структура подобна на малка пластина, която се намира под петата и целта ѝ е да да намаля риска от пронация на крака.

✔ Висококачествена подметка, която е изключително стабилна и издръжлива на износване. Дълго време запазва свойствата си.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!