Дамски маратонки Head Sprint Team 3.0 (тъмно сини)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 274300
159,00 лв. 79,50 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Head Sprint Team 3.0 са от онзи тип маратонки за тенис, които включват голяма част от технологиите, характерни за най-високия клас, но в същото време са на значително по-ниска цена.

Най-новата версия на модела излезе на пазара през пролетта на 2020 г. и включва няколко подобрения спрямо предходния модел. Увеличена е здравината на горната част на обувката, а вентилацията е още по-ефективна като по този начин се избягва усещането за спарване на краката и натрупването на неприятна миризма. Освен с модерното си и красиво излъчване, маратонките се отличават още с един куп технологии, които подобряват представянето ви на корта:

HEAD Hybrasion+
Hybrasion+ е специално създадена за тенис подметка, която се отличава с три много ценни предимства – осигурява стабилност на крака при резките движения, изключително издръжлива на натоварване и е подходяща за всички типове кортове.

HEAD Lateral Control
Тенисът е спорт, в който движението с краката е изключително динамично и именно поради това обувките са много важна част от екипировката. Високият клас тенис обувки на Head се отличава с добавка, която прави движението по корта още по-стабилно – става въпрос за системата "Lateral Control", при която стабилността при движението настрани по корта е издигната на още по-високо ниво.

HEAD Drift Defense
В тениса най-сериозното натоварване в обувката е в областта над пръстите на краката. Именно там е едно от първите места, където дадена обувка започва да се къса, а издръжливостта в тази област прави разликата в качеството между различните модели. Системата "Drift Defense" е специална разработка, която подсилва маратонката точно в тази област и удължава издръжливостта ѝ на натоварване.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!