Дамски маратонки Head Sprint Pro 3.0 (бели)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 274020
269,00 лв. 134,50 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

"Sprint Pro" са представители на една специална серия на HEAD, обувките от която се славят като едни от най-леките в света на тениса и са създадени да осигуряват максимална скорост и експлозивност при движението ви по корта. В същото време са направени от изключително качествените материали, които осигуряват нужната здравина и издръжливост на износване. Към това прибавете и ефективната вентилация, създаваща усещане за максимален комфорт дори и в горещите летни дни.

Накратко Head Sprint Pro 3.0 са тенис обувки от най-високия клас и като такива включват едни от най-съвременните и полезни технологии в света на тениса:

HEAD TRI-NRG
TRI-NRG представлява специална система на Head, която работи на три нива – първо технологията "NRG" намалява до минимум натоварването в петата, след това "Rigid" действа в средната част на стъпалото, подобрявайки стабилността и намалявайки вероятността от усукване и третата технология "Generate" ви помага да генерирате допълнителна доза ускорение, когато предприемате рязък спринт в опит по-бързо да достигнете до топката.

HEAD Drift Defense
В тениса най-сериозното натоварване в обувката е в областта над пръстите на краката. Именно там е едно от първите места, където дадена обувка започва да се къса, а издръжливостта в тази област прави разликата в качеството между различните модели. Системата "Drift Defense" е специална разработка, която подсилва маратонката точно в тази област и удължава издръжливостта ѝ на натоварване.

HEAD Heelstep 180°
Heelstep 180° e разработка на Head, представляваща специална лента, която се увива около петата и осигурява още по-добро напасване на маратонката към вашия крак, както и по-добра защита от контузии.

HEAD Cooling System
За да е качествена една обувка, то тя трябва да е не само издръжлива и удобна, ами да се отличава и с добра вентилация. Със системата "Cooling System" се постига именно това.

HEAD Lateral Control
Тенисът е спорт, в който движението с краката е изключително динамично и именно поради това обувките са много важна част от екипировката. Високият клас тенис обувки на Head се отличава с добавка, която прави движението по корта още по-стабилно – става въпрос за системата "Lateral Control", при която стабилността при движението настрани по корта е издигната на още по-високо ниво.

HEAD Sock Support System
Специална конструкция, осигуряваща допълнителна поддръжка на крака.


HEAD Delta Strap
Система от поддържащи странични ленти интегрирани в средната част на обувката. Подпомагат стабилността и допринасят за това маратонката да приеме формата на вашия крак и по този начин да се увеличи усещането за комфорт.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!