Дамски маратонки Head Nitro Pro Clay (тъмно сини)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 274117
269,00 лв. 134,50 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Представяме ви "Nitro" - най-новата серия тенис обувки на Head. Като член на елитната група маратонки от най-високия възможен клас, Head Nitro Pro Clay е изработена от най-качествените материали и използва най-новите технологии в света на тениса.

Технологии, подобряващи комфорта и повишаващи стабилността и здравината на тенис обувките:

Горна част на обувката:
✓ Дишаща и гъвкава мрежеста конструкция
✓ Олекотени и удобни стелки с вградено охлаждане 
✓ Супер олекотено, тънко и гъвкаво покритие
✓ Система на връзките, която обхваща свода на стъпалото и води до допълнително индивидуално напасване на обувката към крака ви 
✓ Безшевна конструкция на предната част и езика
✓ 180° DRIFT ЗАЩИТА - предната част на обувките е обвит с допълнителен гумен слой, функцията на който е да защитава пръстите ви
✓ 180° HEELSTAB представлява стабилизатор, разположен в задната част на обувката. Въпросният стабилизатор подобрява стабилността ви при резките движения, характерни за тенис корта.

Грайфер:
✓ Изчистен грайфер тип "рибена кост", специализиран за игра на червени (клей) кортове

Подметка:
✓ Леко повдигнати пръсти за по-голяма гъвкавост
✓ 3D подложки срещу усукване и вложки за странична стабилност, намалявайки опасността от изкълчване или усукване на глезена
✓ HEAD COOLING SYSTEM в средната част, подобряваща вентилацията и повишаваща комфорта
✓ HEAD HYBRASION+ гума неоставяща следи
✓ Ниско позиционирана конструкция на средната подметка с минимална разлика във височините в петата и предната зона (почти плоска)

HEAD Hybrasion+
Hybrasion+ е специално създадена за тенис подметка, която се отличава с три много ценни предимства – осигурява стабилност на крака при резките движения, изключително издръжлива на натоварване и е подходяща за всички типове кортове.

HEAD Drift Defense
В тениса най-сериозното натоварване в обувката е в областта над пръстите на краката. Именно там е едно от първите места, където дадена обувка започва да се къса, а издръжливостта в тази област прави разликата в качеството между различните модели. Системата "Drift Defense" е специална разработка, която подсилва маратонката точно в тази област и удължава издръжливостта ѝ на натоварване.

HEAD Cooling System
За да е качествена една обувка, то тя трябва да е не само издръжлива и удобна, ами да се отличава и с добра вентилация. Със системата "Cooling System" се постига именно това.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!