Дамски маратонки Babolat Propulse Fury Clay (сини)

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 31S18554-4027
254,00 лв. 203,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

През годините "Babolat" са се доказали като производителите на едни от най-качествените тенис обувки, а най-новият модел маратонки Babolat Propulse Fury Clay определено продължава тази традиция и според мнозина дори поставя летвата дори още по-високо.

Обувките са на Топ ниво във всеки един показател - като се започне от комфорта и поддръжката на крака, премине се през стабилността и защитата от контузии, и се завърши със забележителна издръжливост и способност да дълго време да издържат на специфичните тенис натоварвания.

Нещо повече - Babolat Propulse Fury Clay включва в себе си някои от най-новите и успешни технологии в света на тениса:

Active Flexion
Подметката е изработена по нова технология, наречена "Active Flexion". Ефектът от използването ѝ е, че напрежението върху подметката е разпределено в девет ключови точки, което води до по-добро сцепление с корта, по-бърз старт при спринт и по-добра издръжливост на самите обувки.

✓ Патентована и използвана единствено от Babolat технология
✓ Допълнителна скорост, по-бързи реакции, по-малко грешки в следствие на недостигане навреме до топката

Kompressor System
Система, която разпределя равномерно натоварванията в петата. Когато петата докосне настилката, натоварването се абсорбира по цялата повърхност от миниатюрни тръбички, вградени в обувката, а не само в няколко определени точки. При отделянето на петата от настилката, тези тръбички възстановяват предишната си форма и действат като амортисьорите при автомобилите.Cell Shield
Система, която се грижи за отличната вентилация и комфорт при игра. Разположена е по цялата повърхност на горната част на стъпалото и подобрява вентилацията на самата обувка.Foot Belt
Изследвания, проведени в научните лаборатории на Babolat показват, че в тениса се натоварват три основни точки на краката - петата, глезена и горната извивка на ходилото. Именно поради тази причина от Babolat са създали въпросния "колан за крака", които да го подсигурява при тези натоварвания и да се наслаждавате на голям комфорт по време на игра. За петата се грижат два ергономични балансьора, които помагат за равномерното разпределение на натоварването. Стабилността на глезена и горната част на стъпалото са подсилени благодарение на три ленти - две странични и една в горната част, разположена над езика на обувката.Michelin Performance
Характеризира се с изключителна издръжливост и устойчивост при игра на всякакви настилки. Тенис обувките с подметки Michelin се характеризират с 20% по-добро сцепление с корта в сравнение със стандартните подметки.

Ortholite
Специализирани стелки, изградени по най-модерна технология, които с времето приемат специфичната форма на вашето стъпало и това допринася за още по-голям комфорт.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!