Дамски маратонки Adidas SoleMatch Bounce (зелени)

  • Марка: Adidas
  • Кат. номер: G26790
239,00 лв. 179,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Adidas SoleMatch Bounce притежават всичко, което може да се иска от една тенис обувка – здрави издръжливи маратонки, които осигуряват добра стабилност и защитават крака ви от контузии. Към това прибавете високо качество на използваните материали, както и способността им да осигуряват максимален комфорт по време на тежка тренировка или оспорван мач.

Технологии и системи, използвани в модела:


Технологията Bounce е уникална за моделите на Adidas и се среща само в обувките на германската компания. Представлява специален тип подметка, наречена “енергийна капсула”, която отскача повече в сравнение с тази на останалите маратонки. Това на свой ред води до по-бърз старт, по-малко изразходена енергия от ваша страна и съответно подобрена издръжливост - било то на тенис корта, при бягане или при практикуването на какъвто и да е било друг спорт.


В тениса, а и при още много други спортове, най-големите натоварвания върху маратонката често са в областта на пръстите на краката и обикновено това е първото място, което се къса в едни обувки. За да се предотврати това от Adidas въвеждат Adituff - изключително издръжлив на натоварване и натиск материал, благодарение на който маратонките ви ще издържат с месеци повече в сравнение с ниския и среден клас обувки.


ADIWEAR 6 се нарича специалната подметка, използвана само в Топ моделите на Adidas. Най-ценното ѝ свойство е впечатляващата издръжливост на триене и способността да запази качествата си дори след месеци използване, без значение от типа настилка. По този начин може да сте сигурни, че маратонката ще ви служи значително по-дълго в сравнение с голяма част от конкурентните модели, дори и от високия клас.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!