Новата ракета на Рафаел Надал е в TennisMall.bg! А и не само това - цялата гама ракети и сакове от новата серия Pure Aero 2019, и то на едни от най-добрите цени в Европа. Всички ракети са с безплатна доставка и подарък кордаж Babolat RPM Blast - кордажът, който се използва самият Надал!

Всички ракети са с безплатна доставка и към тях получавате подаръци:
✓ Покривен грип Babolat
✓ Антивибратор Babolat
✓Наплетена с Babolat RPM Blast - кордажът, който се използва от куп професионални тенисисти, включително и от Рафа Надал. Кордажът е със стандартна продажна цена от 30 лв.

"Aero серията" се състои от три различни модела ракети:

Babolat Pure Aero - моделът, с който играе Рафа. Подходящ както за напреднали, така и за начинаещи (300 грама, 100 кв. инча глава)

Babolat Pure Aero Team - за тези от вас, които искат малко по-лека ракета в сравнение с тази на Надал. Технологиите и параметрите са идентични, единствената разлика е тежестта - "Team" е 285 грама, а тази на Надал е 300.

Babolat Pure Aero Lite - най-леката ракета от семейството на Pure Aero. Тежи 270 грама, което я прави подходяща както за жени, така и за трениращи сериозно младежи на възраст между 11 и 16 години, правещи прехода от детските към ракетите за възрастни.

Освен това в TennisMall.bg можете да намерите и новите сакове от Pure Aero серията - като се започне от най-големия термобег (с който играе Надал), премине се от средния като големина вариант (с две големи отделения) и се завърши с изпълнената с екстри раница Pure Aero, изработена от възможно най-висококачествените материали в света на тенис екипировката.

Разгледайте новите ни предложения от серията Pure Aero 2019:


Ракети за възрастни

Сакове и раници

Ракети за деца

всичко за вашата
тенис екипировка


 
Тенис мол ЕООД
За повече информация относно избора на покупка моля посетете нашия ИНФО ЦЕНТЪР » Тук

Контакт с нас

070080007
info@tennismall.bg
www.tennismall.bg

Следете ни

Бюлетин

Научете първи за намаленията и новите продукти
×

Вход

или Регистрация