С настъпването на пролетта идват и дългоочакваните възможности да играем тенис на открито! Но имате ли всичко необходимо за една пълноценна тренировка? Ако се нуждаете от нов сак, раница и ракета, тогава вижте най-новите предложения на Babolat за сезон пролет/лято 2018:

Вижте новите раници на Babolat:

Pure серия

Team серия

Club серия
Вижте новите сакове на Babolat:

Pure серия

Team серия

Club серия

- Новата серия "Babolat Pure", включваща сакове и раници от най-висок клас - такива, които можете да видите като част от екипировката на звезди от ранга на Надал, Цонга, Тийм, Мугуруса и Возняцки при участията им по турнирите.

- Серията "Babolat Team" предлагаща може би най-добрата комбинация между цена и качество. Към това добавете и богат избор на цветове и дизайн.

- Новите разцветки на саковете и раниците от серията "Babolat Club" - серия, за тези от вас, които търсят ниска цена, но в същото време и качество на едно добро ниво.

Вижте новите ракети на Babolat:

Ракети за начинаещи и
напреднали любители

Ракети
за деца

Ракетите на Надал, Цонга и други професионални тенисисти

- Искате ли ракета като тази на големите звезди? Вижте Babolat Pure Aero - моделът на Рафа Надал, или пък Babolat Pure Drive - ракета, с която във времето за играли куп шампиони от Големия Шлем като Родик и Клайстерс, а сега се използва от тенисисти като Фонини, Мугуруса и Плишкова. Обърнете внимание и на Pure Strike серията - най-новата серия на Babolat, с която в момента играят Доминик Тийм, Танаси Кокинакис и Ализе Корне.

- Ако за вас един от най-важните критерии е доброто съотношение цена/качество, тогава ви предлагаме ракетите за начинаещи и напреднали любители. Някои от тях блестят с нови технологии и висококачествени материали, но в същото време на цена близо два пъти по-ниска от тази на професионалистите - това са ракетите Boost Strike и Boost Drive. Други като тези от Evoke и Pulsion сериите се отличават с ниска цена и в същото време задоволително качество, правейки ги едни от най-добрите предложения на пазара, когато търсите бюджетен вариант на ракета.

- Разгледайте и категорията "Детски ракети", предлагаща голям избор за най-малките тенисисти - като се започне от ракети за дечица на възраст 3-4 годинки и се завърши с ракети от най-високия клас за 12-годишните.


всичко за вашата
тенис екипировка


 
Тенис мол ЕООД
За повече информация относно избора на покупка моля посетете нашия ИНФО ЦЕНТЪР » Тук

Контакт с нас

070080007
info@tennismall.bg
www.tennismall.bg

Следете ни

Бюлетин

Научете първи за намаленията и новите продукти
×

Вход

или Регистрация