Чорапи Pirin Hill Fine Bamboo Sneaker (синьо & червено)

  • Марка: Pirin Hill
  • Кат. номер: PH06-146
3,40 лв.
Подробно описание

Чорапите Pirin Hill Fine Bamboo Sneaker са изплетени на 200-иглени машини от много фини нишки, което ги прави много подходящи за топлите летни месеци. Освен това, те са изключително меки и притежават естествени антибактериални свойства, и разбира се са със свеж дизайн в летни цветове.

✓ Ръчно кетеловани пръсти.

✓ Меки и приятни на допир.

✓ Комфортен ластик.

✓ Подсилени пета и пръсти.

✓ Антибактериална защита.

✓ Състав: 82% Бамбук, 17% Полиамид, 1% Еластан

За Pirin Hill:

Иронично е как висококачествени чорапи, произведени в България, могат да се намерят в магазините на водещи чужди марки за спортни и дизайнерски продукти, а в същото време да не са достъпни за българските потребители. Целта на марка Pirin Hill е да предложи алтернатива, от една страна на евтините, но некачествени и еднообразни азиатски продукти, и от друга – на големите международни марки с продукти на неоправдано високи цени, невинаги съответстващи на предлаганото качество. Всички чорапи с марка Pirin Hill са произведени в семейната ни фабрика в град Русе. Натрупаните с годините знания и опит в работата с марки във Великобритания, Франция и Германия са базата, на която марката Pirin Hill стъпва при идеята да предложи на българските потребители висококачествени продукти с атрактивен дизайн на разумни цени.

Качество:

Окачествяването на чорапите Pirin Hill се осъществява на 4 етапа – по време на плетене (софтуерен мониторинг), след плетене (индивидуалнo окачествяване на всеки чорап), след гладене (индивидуално окачествяване на всеки чорап) и след опаковане (окачествяване на случаен принцип). Повечето големи международни марки използват подизпълнители за производството на чорапите си, което води до нисък или никакъв контрол върху качеството на производството. В същото време, всички продукти на марката Pirin Hill са произведени във фабриката ни, което ни позволява възможно най-строго следене и контролиране на качеството на продукцията ни.

Екология и Социална отговорност:

За всички нас в Pirin Hill е много важно, освен да предлагаме красиви и удобни чорапи, да можем и да помогнем за опазването на околната среда. Поради тази причина ние гарантираме, че при производството на чорапите Pirin Hill се използват единствено екологични материали от европейски доставчици, покриващи изискванията на сертификата OEKO-TEX и отговарящи на изисквания на REACH (регулатор на Европейския Съюз създаден, за да подобри опазването на здравето на хората и природата от рисковете, свързани с използването на химикали). Всички прежди, използвани за чорапите Pirin Hill, са както меки и удобни, така и щадящи кожата. Употребата на модерни енергоефективни плетачни машини, както и използването на пара вместо ток за гладене, драстично намаляват консумацията на енергия, като по този начин спомагат за oпазването на околната среда.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!