Чорапи Babolat Pro 360 Strike Socks

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 5MA1322-1000
30,00 лв.

Чорапите Babolat Pro 360 Strike Socks са създадени специално за тенис и всяка една част от тях е така изработена, че да е напълно съобразена със специфичните натоварвания на тенис корта. Външният им вид също привлича вниманието с логото и цветовете на популарната серия "Pure Strike".

Поддръжка:
Перфектно прилепват по крака ви. Това е постигнато благодарение на прилепването в стратегически подбрани точки, разположени на глезена, петата и ходилото.

Вентилация:
По цялата дължина на чорапа са разположени мини вентилационни дупчици или специална материя, която подобрява движението на въздуха и намалява потта, образуването на така неприятните пришки и като цяло значително подобрява комфорта на корта.

Защита на крака:
- Характерни за тениса са резките движения при смяна на посоката и приплъзването по корта, което от своя страна води до по-специфични натоварвания върху крака и ходилото. Специално създадените за тенис чорапи на Babolat взимат предвид точно тези специфични натоварвания и на ключови места по самия чорап са разположени меки възглавнички и материя, която значително намалява триенето.

Освен това глезенът е допълнително защитен от специалната еластична горна част на чорапа.

Изработен от: 64% полиамид, 34% dri-release, 1% еластан

Съдържание на пакета - 1 чифт в кутия

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!