Тенис ракета Head Graphene Touch Radical Lite

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 232648
379,00 лв. 152,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна. 

Head Radical - една от най-популярните и харесвани серии ракети сред любители и професионални тенисисти, от 2018 година има нова версия, а най-очевидната промяна е въвеждането на технологията "Graphene Touch".

Новият Head Graphene Touch Radical Lite се отличава с размер на главата от 102 кв. инча и тежи само 260 грама. Тези показатели правят модела подходящ за жени, търсещи по-леки и ненатоварващи физиката ракети, както и тийнейджъри, трениращи сериозно и желаещи качествена ракета, която да им помогне в прехода от детските към тези за възрастни.

Най-новата версия на прословутата серия "Radical" на HEAD включва един куп нововъведения, превръщайки я в една от най-качествените и високотехнологични ракети на пазара.

Изработена е от най-новата версия на материала Graphene, носещ името "Graphene Touch", а освен това са подобрени втулките през които минава кордажа, ефектът от което е по-малко вибрации и по-малко натоварване в ръката по време на игра.

Graphene Touch
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а направените от него ракети осигуряват куп предимства - като се започне от лесно генериране на сила в ударите, премине се през отличен контрол в тях и се завърши с лекота, позволяваща ви бързи реакции при волетата. Новата "Touch" модификация не само, че подобрява всички тези показатели, но и добавя още нещо - вибрациите при нанасяне на удар по топката са намалени значително, което пък води до по-голям комфорт по време на игра.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
102
Тежест (гр.)
260
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
340
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene Touch

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!