Тенис ракета Head Graphene 360 Radical Lite

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 233949
369,00 лв. 332,00 лв.

Към ракетата получавате подаръци:
✓ кордаж HEAD
✓ безплатно наплитане
✓ допълнителен грип HEAD
✓ безплатна доставка и застраховка транспорт


Популярната серия ракети "Radical", с която играят един куп професионални тенисисти като Анди Мъри и Слоун Стивънс, подобно на останалите професионални ракети на Head, вече също може да се похвали с това, че е изградена от най-новата версия на материала Graphene, носещ името "Graphene 360"

Новият Head Graphene 360 Radical Lite се отличава с размер на главата от 102 кв. инча и тежи само 260 грама. Тези показатели правят модела подходящ за жени, търсещи по-леки и ненатоварващи физиката ракети, както и тийнейджъри, трениращи сериозно и желаещи качествена ракета, която да им помогне в прехода от детските към тези за възрастни.

Graphene 360
Материалът Graphene 360 обхваща изцяло ракетата - като започнете от дръжката, продължите към шийката и завършите с главата на ракетата. Този иновативен материал, известен като най-лекият и здрав материал в света, позволява на инженерите от HEAD така да разпределят тежестта в рамката на ракетата, че при нанасянето на удар да ви осигурят възможно най-добрия трансфер на енергия от ракетата към топката.

Но какво е силата без контрол? В новите ракети на HEAD към изключителната мощ в удара получавате и забележителен контрол над него, позволявайки ви по този начин да пласирате топката на точно тези места, към които сте насочили мерника си.

Подобрено позициониране на втулките на кордажа
Вертикалните корди са разположени малко по-гъсто, което подобрява контрола в сравнение с предходния модел. Хоризонталните корди са малко по-широки, а това пък води до по-лесно генериране на сила и топспин в ударите.

Оптимизиран дизайн на рамката на ракетата
Повишена е стабилността на рамката, което намалява нежеланите вибрации и подобрява усещането за комфорт по време на игра. Намалени са и натоварванията върху китката и рамото, като по този начин е минимизиран риска от контузии. Към това прибавете и нещо много важно - оптимизираният дизайн води и до още повече скорост в ударите ви в сравнение с предходните модели.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
102
Тежест (гр.)
260
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
340
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene 360

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!