Кордаж Head Hawk (тъмно сив)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 281103-AN
25,00 лв.
Подробно описание

Head Hawk е един от най-новите модели кордажи на HEAD и е предназначен за тези от вас, които обичат да играят с топспин в ударите си, а също така търсят по-голяма точност и малко повече сила в тях.

Кордажът е изработен по иновативната технология "Head Crystal Core", която комбинира в себе си изключителна ефективност при трансфера на енергия, водеща до експлозивност в ударите ви. Това се постига чрез специален производствен процес, при който моновлакната се обработват на молекулярно ниво и им се придава въпросната екпслозивност без това да става за сметка на контрола на удара.

Кордажите от моно влакна са с по-проста конструкция, тъй като са съставени от един материал, който е разпънат до определената дължина и диаметър. Те са изградени от високо-технологични продукти като специалния Полиестерен материал и добавките, които са получени при сложен  процес на увеличаване на специфични качества на веществата.

Еластичността на тези влакна осигурява отличен спин и контрол, а комбинацията от структура и материал гарантира дълъг живот и отлично представяне. Кръстосаните кордажи могат да бъдат проектирани по много начини: с форма, увеличаваща спина и с покрития, удължаващи живота им.

Характеристики:
✓ Дължина: 12 метра
✓ Цвят: Тъмно сив

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!