Тенис ракета Head Graphene Touch Speed Lite

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 231847
359,00 лв. 144,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Представяме ви Head Graphene Touch Speed - най-новата версия на прословутата серия "Speed".

Конкретно моделът Head Graphene Touch Speed Lite е значително по-лека от професионалната версия, с която се  състезава Новак Джокович - тази модификация тежи 280 грама срещу 310 на Ноле.

По-малката тежест я прави подходяща за напреднали любители или начинаещи, които желаят по-лека ракета, но в същото време искат тя да има качествата на ракетите, с които се състезават звездите на световния тенис. Именно такъв е случаят с модела Head Graphene Touch Speed Lite - идентична с тази на Джокович по отношение на технологии, материали, размер на главата, дори цвят. Разликата е единствено в тежестта.

Във времето любителите на тениса свикнаха да очакват само най-доброто от  Speed ракетите, но с този нов модел от Head надминаха всички очаквания! Резултатът е перфектното оръжие на корта, съчетаващо в себе си унищожителна комбинация от сила, контрол и прецизност при насочването на ударите.

Тайната се крие в подобрената версия на "Graphene" -  най-лекия и здрав материал в света. Новите ракети от "Touch" серията използват и нова сплав, която добавя към всичко това една допълнителна доза намаляване на нежеланите вибарции, резултатът от което е забележителен комфорт по време на игра.

Graphene Touch
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а направените от него ракети осигуряват куп предимства - като се започне от лесно генериране на сила в ударите, премине се през отличен контрол в тях и се завърши с лекота, позволяваща ви бързи реакции при волетата. Новата "Touch" модификация не само, че подобрява всички тези показатели, но и добавя още нещо - вибрациите при нанасяне на удар по топката са намалени значително, което пък води до по-голям комфорт по време на игра.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
265
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
340
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene Touch

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!