Тенис ракета Head Graphene XT Speed Pro (Джокович)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 230625
435,00 лв. 249,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Head Graphene XT Speed Pro съвсем заслужено може да се засипе със суперлативи - това е една от най-продаваните и най-харесвани от любителите ракети в света на тениса, а към това добавете и безспорно високото качество на всеки един елемент, от който е изработена ракетата. Това е и моделът, с който се състезава световният №1 Новак Джокович, а този факт сам по себе си говори достатъчно за качествата на ракетата.

Ракетата тежи 315 грама, размерът на главата е 100 кв. инча, а балансът 310 мм. или с други думи казано - отличен избор не само за професионални тенисисти, ами и за  любители, които искат да играят с нещо наистина много, много качествено.

Graphene XT
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а новата XT модификация е с 20% по-лека и с 30% по-здрава от миналогодишната. Това дава възможност на инженерите на Head още по-добре да разпределят тежестта на ракетата и да подобрят важните параметри като сила в ударите, контрол, баланс, генериране на топспин и т.н.Smart Tennis Sensor Ready
Към новия модел Head Graphene XT Prestige Pro можете да прикрепите някой от добилите напоследък популярност Smart Tennis Sensor-и. Въпросното устройство можете да свържете към смартфон или таблет и чрез съответното приложение да наблюдавате статистически данни от играта си, а дори и да записвате видео от ударите си.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
315
Наплитане
18x20
Баланс (мм.)
310
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene XT

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!