Дамски маратонки Wilson Kaos 2.0 (бели)

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WRS325340
254,00 лв. 199,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Wilson Kaos 2.0 са леки,  удобни и здрави тенис обувки, които ще ви служат вярно дълго време в битките по корта.

Материалите, от които са изработени, са не само изключително леки, но и много издръжливи - нещо изключително важно за натоварващ спорт като тениса. Технологиите Endofit и Skinguard се грижат за комфорта и стабилността при движението, а Duralast е висок клас подметка, характеризираща се със здравина и издръжливост на износване.

Endofit е специална вътрешна конструкция, която приема формата на крака ви и го обхваща по възможно най-добрия начин. Ефектът от това е типичната за високия клас обувки мекота и комфорт, както и допълнителна доза стабилност.

Skinguard е технология, която ви осигурява издръжливост на обувката. Представлява допълнително подсилване на областите над пръстите и отстрани на стъпалото или точно тези места, които често поддават първи. Благодарение на тази допълнителна защита можете да сте сигурни, че вашите маратонки ще издържат значително по-дълго от ниския и среден клас.

2D-FS е комбинация от иновативни материали, намиращи се в областта над пръстите на краката. Ефектът от нея е подобрени стабилност и контрол при характерните за тениса резки движения.

✓ Системата R-DST+ се грижи за по-добрия комфорт, а освен това осигурява т.нар. от Wilson "динамично движение" - по-добър трансфер на енергията при контакт между обувката и повърхността на корта, което ви дава по-бърз старт или по-стабилно спиране.

✓ Глезенът е една от най-застрашените от травми области и поради тази причина от Wilson въвеждат Pro Torque Chassis Light - технология, която защитава именно глезена и намалява риска от контузии в тази област.

Duralast се нарича специалната подметка на маратонките от високия клас на Wilson. Представлява високотехнологична смес, която дава не само отлично сцепление с настилката, ами осигурява и забележителна издръжливост на износване.

✓ Подходящи за игра на всякакъв тип настилка

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!