Тенис ракета Wilson Burn 100ULS v4

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WR045010
339,00 лв. 259,00 лв.

БОНУС - ракетата ще ви бъде доставена наплетена с кордаж на Wilson. За кордажа и наплитането не се доплаща, включени са в цената!

Wilson Burn 100ULS v4 е тенис ракета от най-високия клас, предлагаща ефективна комбинация между контрол и сила в ударите - нещо изключително важно, ако сте от онзи тип тенисисти, които обичат атакуващия тенис.

Ракетата тежи 260 грама, а размерът на главата е 100 кв. инча или с други думи казано типичната дамска тенис ракета, която не натоварва физиката и в същото време е способна да генерира нужната доза сила в ударите.

Тъй като е сравнително лека, Wilson Burn 100ULS v4 е подходящ избор и за деца, които правят прехода от детските към ракетите за възрастни. Със своите 260 грама е много добър вариант за преход от 26 към 27 инчови ракети.

Настоящият модел е четвърта версия (v4) на серията Burn и като цяло претърпя сериозни подобрения спрямо предишните по-стари версии. Ракетата събира в себе си един куп високотехнологични иновации, помагащи ви да подобрите представянето си на корта и добавящи допълнителна доза удоволствие от играта. Ето ги и тях:

High Performance Carbon Fiber
Ракетата е изработена от пантентования от Wilson материал, наречен High Performance Carbon Fiber. Това на практика представлява високотехнологично съединение от въглерод и графит, което увеличава твърдостта на ракетата, а крайният ефект е повече експлозивност и сила при нанасянето на удар.

Spin Effect Technology
Tехнологията Spin Effect ви позволява да генерирате лесно топспин в ударите си. Според Wilson това е единствената ефективна технология сред професионалните ракети, която действително увеличава въртящия момент на топката без в същото време играчът да трябва да променя радикално скоростта и техниката на замаха си.Parallel Drilling
Технологията се характеризира с това, че дупките за втулките на ракетата са пробити паралелно една на друга и това води до по-ефективно движение на кордажа. По този начин се увеличава "sweetspot"-a на ракетата с до 27% т.е. имате с 27% по-голяма площ от кордажа, върху която ако нанесете удара, то той е с по-голяма сила и по-добра насоченост.X2 Shaft
Дизайн на Wilson, който увеличава леко дължината на грипа, правейки го много удобен за тези от вас, които играят бекхенд с две ръце.

Характеристики
Марка
Wilson
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
260
Наплитане
18x16
Баланс (мм.)
330
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!