Мъжки маратонки Babolat Shadow Spirit (червено & черно)

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 30S1903-144
211,00 лв. 169,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Подходящи за бадминтон, скуош и тенис на маса

Babolat Shadow Spirit комбинират в себе си иновативни технологии и висококачествени материали, а крайният резултат е една от най-добрите маратонки в света на бадминтона.

Изключително леки, издръжливи на износване и осигуряващи впечатляваща стабилност дори и при резките смени на посоката, Babolat Shadow Spirit се отличават още и със следните технологии:

Active Sculpture
Разработена съвместно с “Michelin” подметка с Active Sculpture технология. Представлява специален 3D грип на подметката, който е изключително ефективен при резките спирания и при експлозивните стартове. Това ви осигурява не само по-добра скорост, но и по-добра стабилност по време на игра.

Подобрена вентилация
Новият дизайн и качествените материали, от които е изработена горната част на обувката, осигуряват отлична вентилация и предотвратяват натрупването на бактерии и неприятна миризма в самата маратонка.

Ortholite
Специализирани стелки, изградени по най-модерна технология, които с времето приемат специфичната форма на вашето стъпало и това допринася за още по-голям комфорт.Ново поколение подметка "Michelin" - Впечатляваща издръжливост за по-дълъг живот на обувките

В спорт като бадминтона натоварването върху краката е изключително, в резултат на което маратонките се износват сравнително бързо и смяната им е наложителна. Едно от основните качества на обувките от високия клас е голямата им издръжливост, а с този модел можете да сте сигурни, че по този показател взимате възможно най-доброто.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!