Маратонки Wilson Kaos 3.0 (тъмно сини)

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WRS325920
259,00 лв. 189,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Wilson Kaos 3.0 Clay са изключително леки тенис обувки, предназначени за тези от вас, които ценят скоростта и бързината по корта. Благодарение на забележителната им лекота, комбинирана с комфорт и издръжливост на износване, новият модел на Wilson има всички шансове да се превърне в една от най-харесваните тенис обувки на пазара.

Характеристики:

✓ Предназначени за игра на всякакъв вид настилка

✓ Много добре обхваща крака и осигурява стабилност при движението по корта и резките смени на посоката

Endofit е специална вътрешна конструкция, която приема формата на крака ви и го обхваща по възможно най-добрия начин. Ефектът от това е типичната за високия клас обувки мекота и комфорт, както и допълнителна доза стабилност.

Skinguard е технология, която ви осигурява издръжливост на обувката. Представлява допълнително подсилване на областите над пръстите и отстрани на стъпалото или точно тези места, които често поддават първи. Благодарение на тази допълнителна защита можете да сте сигурни, че вашите маратонки ще издържат значително по-дълго от ниския и среден клас.

DF2 е специална технология, срещана само при обувките на Wilson, ефектът от която е усещане за мекота и комфорт, типични само за най-високия клас спортни маратонки.

✓ Системата R-DST+ се грижи за по-добрия комфорт, а освен това осигурява т.нар. от Wilson "динамично движение" - по-добър трансфер на енергията при контакт между обувката и повърхността на корта, което ви дава по-бърз старт или по-стабилно спиране.

✓ Глезенът е една от най-застрашените от травми области и поради тази причина от Wilson въвеждат Pro Torque Chassis Light - технология, която защитава именно глезена и намалява риска от контузии в тази област.

Duralast се нарича специалната подметка на маратонките от високия клас на Wilson. Представлява високотехнологична смес, която дава не само отлично сцепление с настилката, ами осигурява и забележителна издръжливост на износване.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!