Тенис ракета Wilson Ultra 97

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WRT72960
375,00 лв. 289,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Wilson Ultra 97 е от онзи тип ракети, които ви дават отличен контрол, благодарение на малката глава и в същото време ви помагат по-лесно да генерирате сила в ударите, а за това основна заслуга има специалният материал "High Performance Carbon Fiber", от който е направена ракетата.

Ракетата тежи 310 грама, но в същото време инженерите на Wilson са постигнали такъв баланс, че ракетата се усеща като значително по-лека. Размерът на главата е 97 инча, а кои са използваните технологии и как точно помагат на играта ви можете да прочетете тук:

High Performance Carbon Fiber
Ракетата е изработена от пантентования от Wilson материал, наречен High Performance Carbon Fiber. Това на практика представлява високотехнологично съединение от въглерод и графит, което увеличава твърдостта на ракетата, а крайният ефект е повече експлозивност и сила при нанасянето на удар.

Cushion Foam
Грипът на ракетата е изработен от специален материал, който намалява натоварването в китката и обира вибрациите, идващи от контакта между ракетата и топката при нанасянето на удар.

Parallel Drilling
Технологията се характеризира с това, че дупките за втулките на ракетата са пробити паралелно една на друга и това води до по-ефективно движение на кордажа. По този начин се увеличава "sweetspot"-a на ракетата с до 27% т.е. имате с 27% по-голяма площ от кордажа, върху която ако нанесете удара, то той е с по-голяма сила и по-добра насоченост.

Характеристики
Марка
Wilson
Размер на главата (кв. инча)
97
Тежест (гр.)
310
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
315

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!