Дамски маратонки Wilson Rush Pro 2.5 (сини)

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WRS326440
239,00 лв. 179,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

При много модели тенис обувки комфортът е за сметка на стабилността или обратно, но при Wilson Rush Pro 2.5 това определено не е така - и двете качества са на максимално високо ниво, а към тях добавете още лекота, добра вентилация и атрактивен външен вид.

Всички тези качества се постигат чрез използването на високотехнологични материали и иновативни технологии, характерни само за най-високия клас тенис обувки:

Sensifeel са няколко слоя от изключително тънки пластини, които създават усещане за мекота и комфорт, когато стъпите върху тях. Допълнително подобряват и стабилността на обувката.

3D-FS е патентована от Wilson технология, която е интегрирана в областта около пръстите на краката. Ефектът от използването й е подобрена динамика на движенията, по-рязък старт и в същото време по-добра стабилност при този тип резки движения.

✓ Системата R-DST+ се грижи за по-добрия комфорт, а освен това осигурява т.нар. от Wilson "динамично движение" - по-добър трансфер на енергията при контакт между обувката и повърхността на корта, което ви дава по-бърз старт или по-стабилно спиране.

Endofit е специална вътрешна конструкция, която приема формата на крака ви и го обхваща по възможно най-добрия начин. Ефектът от това е типичната за високия клас обувки мекота и комфорт, както и допълнителна доза стабилност.

✓ Глезенът е една от най-застрашените от травми области и поради тази причина от Wilson въвеждат Pro Torque Chassis Light - технология, която защитава именно глезена и намалява риска от контузии в тази област.

Duralast се нарича специалната подметка на маратонките от високия клас на Wilson. Представлява високотехнологична смес, която дава не само отлично сцепление с настилката, ами осигурява и забележителна издръжливост на износване.

✓ Подходящи за игра на всякакъв тип настилка

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!