Детска тенис ракета Head Graphene Touch Speed 26 (Джокович)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 233407
219,00 лв. 110,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с Head кордаж, както и с подарък Head калъф.

Ракетата Head Graphene Touch Speed Junior 26 е не само за малките фенове на Ноле, ами продукт от възможно най-високото качество и изработен по възможно най-новите технологии. Реално ракетата е идентична с тази на Джокович, а единствената разлика се състои в това, че парамтерите ѝ са съобразени с детската физика - по-лека и малко по-къса.

Тежи 250 грама, размерът на главата е 100 инча, а дължината - 26 инча или с други думи казано отличен избор за деца на възраст между 9 и 12 години. Разбира се, не липсва и групата технологии, обединени под името "Graphene Touch", които подпомагат представянето на вашето дете на корта.

Graphene Touch
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а направените от него ракети осигуряват куп предимства - като се започне от лесно генериране на сила в ударите, премине се през отличен контрол в тях и се завърши с лекота, позволяваща ви бързи реакции при волетата. Новата "Touch" модификация не само, че подобрява всички тези показатели, но и добавя още нещо - вибрациите при нанасяне на удар по топката са намалени значително, което пък води до по-голям комфорт по време на игра.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
250
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
320
Дължина (инча)
26
Материал
Graphene Touch

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!