Тенис ракета Head Graphene XT Prestige Pro

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 230406
469,00 лв. 165,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Ако Prestige серията е синоним за върхова прецизност и контрол в ударите, то моделът Head Graphene XT Prestige Pro е най-агресивният ѝ посланик, твърдят от HEAD.

Ракетата тежи 315 грама, размерът на главата е 98 кв. инча и се отличава с т.нар. отворено наплитане (16х19), което е подходящо за тези от вас, искащи да генерират по-лесно топспин в ударите си.

Новият Head Graphene XT Prestige Pro се препоръчва за тенисисти, които имат добре развита техника, залагат на бързата и атакуваща игра, и желаят ракета, която да им осигури една допълнителна доза точност в ударите.

Освен със стилен матов дизайн, серията Prestige се отличава и с подобрената версия на прословутия материал Graphene, за която можете да научите в следващите няколко реда:

Graphene XT
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а новата XT модификация е с 20% по-лека и с 30% по-здрава от миналогодишната. Това дава възможност на инженерите на Head още по-добре да разпределят тежестта на ракетата и да подобрят важните параметри като сила в ударите, контрол, баланс, генериране на топспин и т.н.Smart Tennis Sensor Ready
Към новия модел Head Graphene XT Prestige Pro можете да прикрепите някой от добилите напоследък популярност Smart Tennis Sensor-и. Въпросното устройство можете да свържете към смартфон или таблет и чрез съответното приложение да наблюдавате статистически данни от играта си, а дори и да записвате видео от ударите си.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
98
Тежест (гр.)
315
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
315
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene XT

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!