Дамски маратонки Nike Air Zoom Prestige

  • Марка: Nike
  • Кат. номер: AA8024-503
199,00 лв. 169,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Nike Air Zoom Vapor Prestige са маратонки от високия клас, обединяващи в себе си най-доброто, което може да се иска от обувките за тенис – отлична издръжливост, максимален комфорт, стабилност при резките движения на корта и много добри вентилационни свойства.

Характеристики:
✓ Специално подсилени с издръжлива кожа в областта точно над пръстите - мястото, където най-често се получават скъсвания. 
✓ Омекотена вътрешна подплата в задната част на обувката, за да можете по-лесно и комфортно да ги обувате.
✓ Модифицирана подметка, така че да е подходяща за всякакъв вид кортове и да е издръжлива на износване.

Nike Air Zoom
Това е изключително лека и издръжлива пластина, намираща се в областта под петата. Изградена е от микроскопични влакна, които при натиск се свиват, а след това бързо възстановяват първоначалната си форма. Целта ѝ е да омекоти напрежението при резките спринтове, спирания или смени на посоката, като по този начин предпазва не само стъпалото, но също така ставите и сухожилията, намалявайки риска от болки и дори контузии. Освен това Nike Air Zoom е много тънка, което позволява на крака ви да е още по-близо до земята и по този начин подобрява стабилността, особено при бързите резки движения.

Dynamic Fit
Разработена от Nike иновация, която позволява на самата маратонка с времето "да се напасне" към вас, без значение какъв точно тип стъпало имате. С приемането на формата на крака ви се постига неповторим комфорт, а също така се подобрява стабилността и се намалява риска от контузии. Какво точно представлява самата система можете да видите във видеото тук.


Nike XDR
XDR идва от съкращението "eXtremely Durable Rubber" или "Изключително Издръжлив Каучук" и на практика представлява най-здравата подметка, която Nike някога са използвали при изработката на маратонки. Всъщност с тази XDR подметка са направени голяма част от високия клас обувки за тенис, баскетбол и бягане - спортове, в които натоваравнето в краката е най-голямо и е нужно човек да може да разчита на подметка, която е наистина много издръжлива откъм износване и по този начин да можете да носите един модел дълго време, а не да го сменяте начесто.

Nike Phylon
Това е специална подобрена версия на познатата EVA междинна стелка. Изработва се от парчета EVA пяна, която първо се пресова, след това се издува чрез затопляне и най-накрая се изстудява, за да придобие необходимата форма и консистенция. Резултатът е невероятно лека, издръжлива и подпомагаща движенията ви стелка, характерна само за най-високия клас тенис обувки.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!