Тенис ракета Head Graphene 360 Extreme Team

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 232819
279,00 лв. 140,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Търсите ракета от най-високия клас, която да е сравнително лека и с размер на главата 100 кв. инча? Предлагаме ви модела Head Graphene 360 Extreme Team, който освен че отговаря на горните условия, се характеризира още и с отлично съотношение между цена и качество.

Моделът е част от семейството на Extreme - ракетите, с които се състезават звезди от ранга на Ришар Гаске и Светлана Кузнецова, и е изработен от абсолютно същите материали и технологии като техните. Единствената разлика е в тежестта - Head Graphene 360 Extreme Team тежи 255 грама и е за тези от вас, които търсят лека и ненатоварваща ръката ракета. Също така е подходяща за тийнейджъри, които правят прехода от детските към ракетите за възрастни.

Популярната серия ракети ""Extreme"", подобно на останалите професионални ракети на Head, вече също може да се похвали с това, че е изградена от най-новата версия на материала Graphene, носещ името ""Graphene 360""

Graphene 360
Материалът Graphene 360 обхваща изцяло ракетата - като започнете от дръжката, продължите към шийката и завършите с главата на ракетата. Този иновативен материал, известен като най-лекият и здрав материал в света, позволява на инженерите от HEAD така да разпределят тежестта в рамката на ракетата, че при нанасянето на удар да ви осигурят възможно най-добрия трансфер на енергия от ракетата към топката.

Но какво е силата без контрол? В новите ракети на HEAD към изключителната мощ в удара получавате и забележителен контрол над него, позволявайки ви по този начин да пласирате топката на точно тези места, към които сте насочили мерника си.

Подобрено позициониране на втулките на кордажа
Вертикалните корди са разположени малко по-гъсто, което подобрява контрола в сравнение с предходния модел. Хоризонталните корди са малко по-широки, а това пък води до по-лесно генериране на сила и топспин в ударите.

Оптимизиран дизайн на рамката на ракетата
Повишена е стабилността на рамката, което намалява нежеланите вибрации и подобрява усещането за комфорт по време на игра. Намалени са и натоварванията върху китката и рамото, като по този начин е минимизиран риска от контузии. Към това прибавете и нещо много важно - оптимизираният дизайн води и до още повече скорост в ударите ви в сравнение с предходните модели.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
255
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
345
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene 360

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!