Тенис ракета Wilson BLX Volt

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WRT57220
229,00 лв. 209,00 лв.

БОНУС – ракетата ще ви бъде доставена наплетена с кордаж на Wilson. За кордажа и наплитането не се доплаща, включени са в цената!

Wilson BLX Volt перфектно комбинира в себе си маневреност, лекота и лесно генериране на топспин – всичко това постигнато благодарение на популярната технология BLX.

Ракетата е предназначена както за начинаещи, така и за любители на средно ниво, а техническите параметри са тежест от 267 грама и големина на главата 100 кв. инча (645 кв.см.).

Технологии, които помагат допълнително на представянето ви на корта:

BLX
BLX не е просто технология, а серия от нововъведения, които правят ракетите BLX уникални по рода си. BLX се характеризира с използването на материала Basalt – естествена вулканична скала, използвана при изработката на изключително тънки златни влакна. Базалтовите влакна превъзхождат всички останали по отношение на стабилност, устойчивост на вибрации и издръжливост.

Базалтовите влакна са вплетени по дължина, а в комбинация с [K]arophite Black се създава най-иновативната и напреднала сплав в тенис индустрията. Тенисистите ще могат да се наслаждават на изключителна стабилност и твърдост на рамката на ракетата, както и сериозен спад в нежеланите вибрации.Характеристики
Марка
Wilson
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
267
Наплитане
16x20
Баланс (мм.)
330
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite, Basalt

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!