Тенис ракета Head Graphene XT Radical Pro (Анди Мъри)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 230206
435,00 лв. 259,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Новият Radical вече е факт, а Pro модификацията е ракетата, с която се състезава една от големите звезди на съвремения тенис Анди Мъри, както и играчи като Иво Карлович и Слоун Стивънс. 

Head Graphene XT Radical Pro е най-агресивната от ракетите на семейство Radical и е подходяща за тези от вас, които обичат атакуващия стил на игра и желаят една допълнителна доза сила в ударите си. Именно това ще ви даде новият Head Graphene XT Radical Pro, а към него добавете и страхотен контрол в ударите - нещо, което по принцип е характерно за ракетите от тази серия. 

Ракетата тежи 310 грама, размерът на главата е 98 кв. инча и се отличава с т.нар. отворено наплитане (16х19), което е подходящо за тези от вас, искащи да генерират по-лесно топспин в ударите си.

Най-сериозната новост в Head Graphene XT Radical Pro е новата по-добра версия на прословутия материал Graphene или т.нар. Graphene XT: 

 

Graphene XT
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а новата XT модификация е с 20% по-лека и с 30% по-здрава от миналогодишната. Това дава възможност на инженерите на Head още по-добре да разпределят тежестта на ракетата и да подобрят важните параметри като сила в ударите, контрол, баланс, генериране на топспин и т.н.Smart Tennis Sensor Ready
Към новия модел Head Graphene XT Prestige Pro можете да прикрепите някой от добилите напоследък популярност Smart Tennis Sensor-и. Въпросното устройство можете да свържете към смартфон или таблет и чрез съответното приложение да наблюдавате статистически данни от играта си, а дори и да записвате видео от ударите си.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
98
Тежест (гр.)
310
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
315
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene XT

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!