Тенис ракета Head PCT Speed

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 234407
109,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с кордаж. Кордажът и наплитането са безплатни, както и доставката.

Искате добра ракета с прилично качество, но в същото време имате ограничен бюджет? Все пак има отговор на вашето желание - това е новият Head PCT Speed.

За разлика от много ракети в този ценови клас, тази не е изработена от нискокачествен алуминий, а вместо това е използвана графитена сплав. Притежава един куп технологии, които подобряват играта ви, а освен всичко това е със същите цветове като тази на големия шампион Новак Джокович.

Ракетата е изградена от композитен графит - материал, който е значително по-качествен от алуминия, от който са изработени множество от ракетите в този ценови клас. Най-голямото предимство на композитния графит е, че абсорбира нежеланите вибрации, причинени при удар на топката и намалява натоварването в ръката и рамото. Също така подобравя контрола на самия удар.

Head PCT Speed е с технически характеристики, препоръчителни за начинаещи - размер на главата от 105 кв. инча (достатъчно голяма площ на кордажа, която да ви помогне да допускате по-малко грешки) и тежи 295 грама (достатъчно тежка ракета за добра стабилност и в същото време не прекалено тежка, за да натоварва китката и рамото).

Използвани технологии:

Plasma Coating Technology (PCT)
Комбинира се Nano технологията, при която при изработката на ракетата се използват ултра леки графитни влакна и е добавено плазма покритие. По този начин се постига значителна сила, която можете да почувствате във всеки ваш удар.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
105
Тежест (гр.)
295
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
330
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite Composite

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!