Дамски маратонки Head Revolt Pro 2.0 Clay (сини)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 274007
269,00 лв. 134,50 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Тенис обувките Head Revolt Pro 2.0 Clay са създадени, за да осигуряват изключителна стабилност и комфорт било то за професионален тенисист или начинаещ, правещ първите си стъпки в тениса.

Новата версия на този толкова успешен модел се появи на пазара през пролетта на 2017 г. и към горните качества е добавено и още нещо изключително полезно за спорт като тениса - маратонките са много леки и в същото време издръжливи на натоварване.

Изработени по послените новости в областта на тенисa, маратонките се характеризират с качество на едно много високо ниво, а причина за това е използването на следните технологии:

Горна част на обувката:
✓ Високоустойчив и издръжлив на натоварвания TPU материал в предната част на обувката
✓ HEAD Perfect Fit яка и език от самомоделираща се пяна, които позволяват на обувката да прилепне максимално удобно към специфичната форма на крака ви.
✓ Drift Defense - защита на областта около пръстите на краката и средната част на стъпалото
✓ Cooling System - отлична система за вентилация, обхващата обувката на 360 градуса
✓ Удобна кострукция на мрежата като чорап, подобряваща стабилността на крака ви
✓ Система на връзките, която обхваща свода на стъпалото и води до допълнително индивидуално напасване на обувката към крака ви
✓ Стелка с двойна плътност
✓ Технологията HEAD Energy Frame представлява странични "крила", които подобряват стабилността по отношение на движенията настрани. По този начин се намалява значително риска от усукване или изкълчване на глезена.

Грайфер:
✓ Изчистен грайфер тип "рибена кост", специализиран за игра на червени (клей) кортове

Подметка:
✓ 4D подложки срещу усукване и вложки за странична стабилност, намалявайки опасността от изкълчване или усукване на глезена
✓ HEAD HYBRASION+ гума, неоставяща следи
✓ EVA междинна подметка с вградени омекотяващи елементи
✓ HEAD TRI-NRG технология, включваща следните три компонента:
* Неутрализация на натоварването, постигнато чрез омекотяващи подложки от пяна
* Устойчивост на усукване, постигната чрез специални TPU подложки
* Генериране на допълнителна енергия, помагаща ви при резките спринтове към топката, постигнато чрез TPU минипружини

HEAD TRI-NRG
TRI-NRG представлява специална система на Head, която работи на три нива – първо технологията "NRG" намалява до минимум натоварването в петата, след това "Rigid" действа в средната част на стъпалото, подобрявайки стабилността и намалявайки вероятността от усукване и третата технология "Generate" ви помага да генерирате допълнителна доза ускорение, когато предприемате рязък спринт в опит по-бързо да достигнете до топката.

HEAD Energy Frame
Head е един от лидерите не само в света на тениса, ами и в ски екипировката. Системата "TPU" е вдъхновена именно от ските и ви гарантира изключителна стабилност, когато се движите настрани по корта. "Energy Frame" е дотолкова успешна и ефективна технология, че вече се използва в на практика почти всички HEAD спортни обувки от високия клас.

HEAD Drift Defense
В тениса най-сериозното натоварване в обувката е в областта над пръстите на краката. Именно там е едно от първите места, където дадена обувка започва да се къса, а издръжливостта в тази област прави разликата в качеството между различните модели. Системата "Drift Defense" е специална разработка, която подсилва маратонката точно в тази област и удължава издръжливостта ѝ на натоварване.

HEAD Cooling System
За да е качествена една обувка, то тя трябва да е не само издръжлива и удобна, ами да се отличава и с добра вентилация. Със системата "Cooling System" се постига именно това.

HEAD Hybrasion+
Hybrasion+ е специално създадена за тенис подметка, която се отличава с три много ценни предимства – осигурява стабилност на крака при резките движения, изключително издръжлива на натоварване и е подходяща за всички типове кортове.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!