Дамски маратонки Nike Air Zoom Ultra

  • Марка: Nike
  • Кат. номер: 845046-450
199,00 лв. 135,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Запознайте се с Nike Air Zoom Ultra - едно от най-новите предложения на Nike, когато говорим за качествени тенис маратонки.

Nike Air Zoom Ultra са от най-високия клас тенис обувки и предлагат всичко необходимо за една ефективна и приятна тренировка - оборудвани са с най-новите технологии и системи, дори и най-дребните детайли са изпипани до съвършенство и се отличават с много добра вентилация, комфорт и издръжливост.

Иновативни технологии, използвани в Nike Air Zoom Ultra:

✓ Специална олекотена мрежеста горна част, която приема формата на крака и създава усещането, че той се намира в мек и удобен чорап. Друг положителен ефект от тази нова материя е, че се повишава стабилността на крака и се осигурява значително по-добра вентилация в сравнение с много от конкурентните модели.
✓ Асиметричен U-профил, който ви дава допълнителна доза стабилност и намалява риска от контузии.
✓ Най-голямо натоварване в подметката има в областта под пръстите и петата - именно там от Nike са поставили допълнително изключително издръжлив на износване каучук, намаляващ износването и увеличаващ живота на обувката.
✓ Специална пластина, разположена вътре в междинната подметка, която намалява опасността от усукване на крака.

Nike Air Zoom
Това е изключително лека и издръжлива пластина, намираща се в областта под петата. Изградена е от микроскопични влакна, които при натиск се свиват, а след това бързо възстановяват първоначалната си форма. Целта ѝ е да омекоти напрежението при резките спринтове, спирания или смени на посоката, като по този начин предпазва не само стъпалото, но също така ставите и сухожилията, намалявайки риска от болки и дори контузии. Освен това Nike Air Zoom е много тънка, което позволява на крака ви да е още по-близо до земята и по този начин подобрява стабилността, особено при бързите резки движения.

Flywire
Това е технология, при която се използват микроскопични и в същото време изключително здрави влакна, функциониращи по подобие на кабелите при окачените мостове. Разположени са в горната част на обувката, точно в областта над свода. Целта им е да осигуряват необходимата поддръжка на крака при сериозните натоварвания, на които е подложен при резките движения характерни за спортове като бягането.


Nike Phylon
Това е специална подобрена версия на познатата EVA междинна стелка. Изработва се от парчета EVA пяна, която първо се пресова, след това се издува чрез затопляне и най-накрая се изстудява, за да придобие необходимата форма и консистенция. Резултатът е невероятно лека, издръжлива и подпомагаща движенията ви стелка, характерна само за най-високия клас тенис обувки.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!