Дамски маратонки Nike Air Zoom Ultra React Clay

  • Марка: Nike
  • Кат. номер: 903587-001
299,00 лв. 209,00 лв.
Подробно описание

Nike Air Zoom Ultra React Clay - изключително леки и забележително издръжливи тенис обувки, които защитават крака ви от травми и в същото време подобряват представянето ви на корта.

Как се постига всичко това ли? Благодарение на множеството високотехнологични иновации и качествени материали, използвани в създаването на Nike Air Zoom Ultra React. Ето ги и тях:

Nike Air Zoom
Това е изключително лека и издръжлива пластина, намираща се в областта под петата. Изградена е от микроскопични влакна, които при натиск се свиват, а след това бързо възстановяват първоначалната си форма. Целта ѝ е да омекоти напрежението при резките спринтове, спирания или смени на посоката, като по този начин предпазва не само стъпалото, но също така ставите и сухожилията, намалявайки риска от болки и дори контузии. Освен това Nike Air Zoom е много тънка, което позволява на крака ви да е още по-близо до земята и по този начин подобрява стабилността, особено при бързите резки движения.

Flywire
Това е технология, при която се използват микроскопични и в същото време изключително здрави влакна, функциониращи по подобие на кабелите при окачените мостове. Разположени са в горната част на обувката, точно в областта над свода. Целта им е да осигуряват необходимата поддръжка на крака при сериозните натоварвания, на които е подложен при резките движения характерни за спортове като бягането.


Kurim
"Kurim" е много гъвкав и издръжлив материал, използван в горната част на обувката. Освен това позволява на маратонката така добре да приеме формата на крака ви и създава усещането, че носите мек чорап, а не спортна обувка. При маратонките, изработени от "Kurim", на местата изискващи по-голяма гъвкавост се поставя по-тънък слой материя, докато на местата с голямо натоварване издръжливостта се подсилва с допълнителен слой от "Kurim". Всичко това води до една много издръжлива и в същото време много удобна спортна обувка.

"Pebax" пластини, ефектът от които е равномерно разпределение на натоварването в крака, което води до по-малко напрежение в стъпалото и намален риск от травми, а освен това подобрява значително комфорта по време на игра.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!