Дамски маратонки Adidas Barricade Classic Bounce (сини)

  • Марка: Adidas
  • Кат. номер: AQ2388
200,00 лв. 98,00 лв.
Подробно описание

Ако трябва да направите списък с най-важните изисквания към маратонките, голяма част от вас ще посочат качества като издръжливост, стабилност и защита на крака, добра вентилация. Точно това са и отличителните черти на Adidas Barricade Classic Bounce  - един от Топ моделите на Adidas.

За издръжливостта и дългия живот на маратонката се грижи специалният материал Adituff. Омекотена стелка, допълнителна защита на глезените, мрежеста горна част за по-добра вентилация и един куп технологии и системи правят Adidas Barricade Classic Bounce маратонка от най-високия възможен клас.

Използвани технологии: 


Технологията Bounce е уникална за моделите на Adidas и се среща само в обувките на германската компания. Представлява специален тип подметка, наречена “енергийна капсула”, която отскача повече в сравнение с тази на останалите маратонки. Това на свой ред води до по-бърз старт, по-малко изразходена енергия от ваша страна и съответно подобрена издръжливост - било то на тенис корта, при бягане или при практикуването на какъвто и да е било друг спорт.


В тениса, а и при още много други спортове, най-големите натоварвания върху маратонката често са в областта на пръстите на краката и обикновено това е първото място, което се къса в едни обувки. За да се предотврати това от Adidas въвеждат Adituff - изключително издръжлив на натоварване и натиск материал, благодарение на който маратонките ви ще издържат с месеци повече в сравнение с ниския и среден клас обувки.


ADIWEAR 6 се нарича специалната подметка, използвана само в Топ моделите на Adidas. Най-ценното ѝ свойство е впечатляващата издръжливост на триене и способността да запази качествата си дори след месеци използване, без значение от типа настилка. По този начин може да сте сигурни, че маратонката ще ви служи значително по-дълго в сравнение с голяма част от конкурентните модели, дори и от високия клас.

Отлична вентилация
Този модел се характеризира и с отличната вентилация - нещо много важно, особено по време на горещите летни дни. Това се постига чрез специално разработена от Adidas мрежеста материя в горната част на обувката, превъзхождаща голяма част от съществуващите маратонки.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!