Дамски маратонки Adidas Game Court (бели)

  • Марка: Adidas
  • Кат. номер: CG6367
159,00 лв. 119,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Леки, с дишаща горна част и осигуряващи много добра стабилност на крака - това са три от характерните черти на Adidas Game Court. Към това прибавете и отличното съотношение между цена и качество и ще получите едни наистина атрактивни маратонки, които можете да използвате както докато спортувате, така и в много ситуации от ежедневието.

Технологии и системи, използвани в модела:


Нова технология, разработена от Adidas, която на практика представлява подобрена версия на популярната EVA стелка. Cloudfoam се нарича специална пластинка, разположена точно под петата, а ефектът е намаляване на натоварването в тази област на крака и осигуряване на допълнителен комфорт по време на тренировката.


В тениса, а и при още много други спортове, най-големите натоварвания върху маратонката често са в областта на пръстите на краката и обикновено това е първото място, което се къса в едни обувки. За да се предотврати това от Adidas въвеждат Adituff - изключително издръжлив на натоварване и натиск материал, благодарение на който маратонките ви ще издържат с месеци повече в сравнение с ниския и среден клас обувки.


ADIWEAR 6 се нарича специалната подметка, използвана само в Топ моделите на Adidas. Най-ценното ѝ свойство е впечатляващата издръжливост на триене и способността да запази качествата си дори след месеци използване, без значение от типа настилка. По този начин може да сте сигурни, че маратонката ще ви служи значително по-дълго в сравнение с голяма част от конкурентните модели, дори и от високия клас.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!