Дамски маратонки Wilson Kaos Stroke (синьо & бяло)

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WRS325400
159,00 лв. 129,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Wilson Kaos Stroke са едни от най-леките тенис обувки на пазара, но това определено не става за сметка на добрата стабилност. Дори напротив - маратонките са снабдени с един куп технологии и иновативни материали, които се грижат за вашата стабилност при резките движения по корта. 

Dynamic FIT е технология, намираща се в предната част на обувката и имаща за цел да намали до минимум натоварванията както върху крака ви, така и върху самата маратонка. По този начин ви осигурява комфорт и стабилност, а обувката е значително по-издръжлива на износване в сравнение с ниския или средния клас такива.

2D-FS е комбинация от иновативни материали, намиращи се в областта над пръстите на краката. Ефектът от нея е подобрени стабилност и контрол при характерните за тениса резки движения.

✓ Системата R-DST+ се грижи за по-добрия комфорт, а освен това осигурява т.нар. от Wilson "динамично движение" - по-добър трансфер на енергията при контакт между обувката и повърхността на корта, което ви дава по-бърз старт или по-стабилно спиране.

Duralast се нарича специалната подметка на маратонките от високия клас на Wilson. Представлява високотехнологична смес, която дава не само отлично сцепление с настилката, ами осигурява и забележителна издръжливост на износване.

✓ Подходящи за игра на всякакъв тип настилка

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!