Дамски маратонки Wilson Rush Pro 3.0 (корал)

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WRS324920
274,00 лв. 198,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

При много модели тенис обувки комфортът е за сметка на стабилността или обратно, но при Wilson Rush Pro 3.0 това определено не е така - и двете качества са на максимално високо ниво, а към тях добавете още лекота, добра вентилация и атрактивен външен вид.

Всички тези качества се постигат чрез използването на високотехнологични материали и иновативни технологии, характерни само за най-високия клас тенис обувки:

Sensifeel 2.0 се нарича новият дизайн на горната част на обувката, представляващ висококачествена мрежеста материя, характеризираща се с отлични дишащи свойства, много добра издръжливост на износване и способност да създава усещане за комфорт и мекота.

DF2 е специална технология, срещана само при обувките на Wilson, ефектът от която е усещане за мекота и комфорт, типични само за най-високия клас спортни маратонки.

✓ Системата R-DST+ се грижи за по-добрия комфорт, а освен това осигурява т.нар. от Wilson "динамично движение" - по-добър трансфер на енергията при контакт между обувката и повърхността на корта, което ви дава по-бърз старт или по-стабилно спиране.

Endofit е специална вътрешна конструкция, която приема формата на крака ви и го обхваща по възможно най-добрия начин. Ефектът от това е типичната за високия клас обувки мекота и комфорт, както и допълнителна доза стабилност.

4D Support Chassis е технология, при която се подобрява контрола на движение по корта и води до по-бърз старт при спринтовете и до подобрена стабилност при резките спирания.

✓ Дамският вариант на този модел е с добавени специални TPU пластинки в областта на петата, които прибавят допълнителна доза стабилност и защита на глезена.

Duralast се нарича специалната подметка на маратонките от високия клас на Wilson. Представлява високотехнологична смес, която дава не само отлично сцепление с настилката, ами осигурява и забележителна издръжливост на износване.

✓ Подходящи за игра на всякакъв тип настилка

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!