Маратонки Head Sprint SF (черни)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 273989
319,00 лв. 159,50 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Запознайте се с един революционен продукт – Head Sprint SF  или най-леките маратонки в света на тениса, когато говорим за издръжливи на износване обувки.

При обувките за тенис най-важните фактори са два – да са леки и да са издръжливи, тъй като в този спорт движението е изключително динамично и натоварването върху маратонките е огромно. До този момент правилото бе, че ако едни маратонки са издръжливи, то те са и тежки. И обратно – леките маратонки са удобни, но бързо се късат.

Но от HEAD твърдят, че това вече не е така и все пак на пазара съществуват леки и в същото време невероятно издръжливи маратонки. И тяхното име е Head Sprint SF.

Това се постига чрез иновативния материал SuperFabric, а подробна информация за него и останалите технологии, които помагат за представянето ви на корта, може да прочетете в следващите няколко реда:

HEAD SuperFabric
SuperFabric е изключително лека и гъвкава материя, но също така и много издръжлива. Всъщност от HEAD я определят като най-издръжливата и най-лека материя в света на тенис обувките.

HEAD TRI-NRG
TRI-NRG представлява специална система на Head, която работи на три нива – първо технологията "NRG" намалява до минимум натоварването в петата, след това "Rigid" действа в средната част на стъпалото, подобрявайки стабилността и намалявайки вероятността от усукване и третата технология "Generate" ви помага да генерирате допълнителна доза ускорение, когато предприемате рязък спринт в опит по-бързо да достигнете до топката.

HEAD Drift Defense
В тениса най-сериозното натоварване в обувката е в областта над пръстите на краката. Именно там е едно от първите места, където дадена обувка започва да се къса, а издръжливостта в тази област прави разликата в качеството между различните модели. Системата "Drift Defense" е специална разработка, която подсилва маратонката точно в тази област и удължава издръжливостта ѝ на натоварване.

HEAD Heelstep 180°
Heelstep 180° e разработка на Head, представляваща специална лента, която се увива около петата и осигурява още по-добро напасване на маратонката към вашия крак, както и по-добра защита от контузии.

HEAD Cooling System
За да е качествена една обувка, то тя трябва да е не само издръжлива и удобна, ами да се отличава и с добра вентилация. Със системата "Cooling System" се постига именно това.

HEAD Lateral Control
Тенисът е спорт, в който движението с краката е изключително динамично и именно поради това обувките са много важна част от екипировката. Високият клас тенис обувки на Head се отличава с добавка, която прави движението по корта още по-стабилно – става въпрос за системата "Lateral Control", при която стабилността при движението настрани по корта е издигната на още по-високо ниво.

HEAD Hybrasion+
Hybrasion+ е специално създадена за тенис подметка, която се отличава с три много ценни предимства – осигурява стабилност на крака при резките движения, изключително издръжлива на натоварване и е подходяща за всички типове кортове.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!