Детски маратонки Head Nitro Velcro Kids (бели)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 275207
99,00 лв. 49,50 лв.
Подробно описание

"Nitro" е най-новата серия маратонки на Head, а детската версия е здрава и издръжлива обувка, отличаваща се с много добър комфорт и включваща в себе си някои от най-новите технологии от света на тениса.

Детските маратонки Head Nitro Velcro Kids впечатляват с изчистен дизайн и атрактивен външен вид, а главната им характеристика са лепенките, с които обуването е лесно и безпроблемно.

Технологии, подобряващи комфорта и повишаващи стабилността и здравината на тенис обувките:

Горна част на обувката:
✓ Горната част е изработена от дишаща и гъвкава мрежеста конструкция
✓ Една от "най-проблемните" области при повечето маратонки е частта над пръстите - място, което често се къса, особено ако се практикува спорт, при който има сериозно движение на краката. За да се избегне това от Head са подсилили допълнително тази област от обувката, подобрявайки значително здравината ѝ.
✓ Велкро лепенки
✓ Мека подплата
✓ Стелка от EVA пяна, моделираща се по формата на крака на детето
✓ Обувка, съобразена със специфичната детска форма на крака

Подметка:
✓ HEAD HYBRASION+ гумено съединение, неоставящо следи, ако се играе в зала
✓ Комфортна EVA подметка
✓ Странични гумени стабилизатори

Грайфер:
✓ Хибриден грайфер за различни видове тенис настилки, позволяващ ви да играете на всякакъв тип кортове - цимент, клей, изкуствена трева и т.н.
✓ Специални зони в подметката правят грайферите особено подходящи за твърди кортoве и по-точно намаляват износването на грайферите, удължавайки живота на обувката
✓ Отворени зони при свода за по-добро сцепление на червен корт

HEAD Hybrasion+
Hybrasion+ е специално създадена за тенис подметка, която се отличава с три много ценни предимства – осигурява стабилност на крака при резките движения, изключително издръжлива на натоварване и е подходяща за всички типове кортове.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!