• Начало /
  • Детски маратонки Head Revolt Pro 2.5 Junior (червено & тъмно синьо)

Детски маратонки Head Revolt Pro 2.5 Junior (червено & тъмно синьо)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 275019
149,00 лв. 74,50 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Детските тенис обувки Head Revolt Pro 2.5 Junior са създадени, за да осигуряват изключителна стабилност и комфорт било то за професионален тенисист или начинаещ, правещ първите си стъпки в тениса.

Новата версия на този толкова успешен модел се появи на пазара през пролетта на 2018 г. и към горните качества е добавено и още нещо изключително полезно за спорт като тениса - маратонките са много леки и в същото време издръжливи на натоварване.

Изработени по послените новости в областта на тенисa, маратонките се характеризират с качество на едно много високо ниво, а причина за това е използването на следните технологии:

HEAD Hybrasion+
Hybrasion+ е специално създадена за тенис подметка, която се отличава с три много ценни предимства – осигурява стабилност на крака при резките движения, изключително издръжлива на натоварване и е подходяща за всички типове кортове.

HEAD 4D-SHELL
4D-Shell е специална разработка на HEAD, която представлява изключително лека, комфортна и дишаща материя, защитена от издръжлива на износване PU обвивка. Тази комбинация ще ви осигури комфорт, стабилност и по-добра вентилация на крака.

HEAD Lateral Control
Тенисът е спорт, в който движението с краката е изключително динамично и именно поради това обувките са много важна част от екипировката. Високият клас тенис обувки на Head се отличава с добавка, която прави движението по корта още по-стабилно – става въпрос за системата "Lateral Control", при която стабилността при движението настрани по корта е издигната на още по-високо ниво.

HEAD Drift Defense
В тениса най-сериозното натоварване в обувката е в областта над пръстите на краката. Именно там е едно от първите места, където дадена обувка започва да се къса, а издръжливостта в тази област прави разликата в качеството между различните модели. Системата "Drift Defense" е специална разработка, която подсилва маратонката точно в тази област и удължава издръжливостта ѝ на натоварване.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!