Тенис ракета Head Youtek IG Extreme Lite 2.0

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 230133
299,00 лв. 178,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Най-лека от серията "Extreme", тенис ракетата Head YOUTEK IG Extreme Lite 2.0 е предназначена за всеки от вас, който желае по-лека ракета, която да не натоварва китката, лакътя или рамото на удрящата ръка.

Със своите 265 грама, ракетата е отличен избор за тези от вас, които търсят по-лека ракета или пък за млади тенисисти, които имат амбиции за развитие в тениса и търсят наистина качествена ракета, която да им помогне при първите стъпки към реализирането на мечтите си.

Head YOUTEK IG Extreme Lite 2.0 се отличава с три неща - контрол, топспин и сила. Въпреки, че тежи 265 грама, ракетата ви дава достатъчно сила при разиграванията от дъното на корта, а благодарение на лекотата, с която се генерира топспин, е идеален избор за тези, които обичат атакуващия стил на игра.

Накратко - със своята лекота и маневреност, контролирана сила и възможност за лесно генерирате на спин (въртеливо движение) в ударите си, Head YOUTEK IG Extreme Lite 2.0 е подходящ избор както за начинаещи, така и за напреднали любители. търсещи много високо качество на отлична цена.

Използвани технологии:

Innegra
Технологията се характеризира с използването на влакна с много ниска плътност, които са интегрирани в графитния материал, от който е изработена рамката на ракетата. Влакната Innegra се отличават с невероятна сила, а в същото време са по-леки от материали като въглерод и кевлар, от които се правят повечето ракети. Новата хибридна композитна структура „HEAD Innegra“ е интегрирана в ракетата, а благодарение на използвания материал вибрациите при удар са намалени с цели 17%.

Характеристики:

- Изключително здрав и лек материал
- Най-лекото влакно в света
- В комбинация с карбоновото влакно, Innegra образува свръх здрава хибридна структура

Ползи:

- Вибрациите при удар на топката, усещани в ръката, са понижени до 17%
- Подобрена стабилност и повишено поглъщане на удара
- Увеличена производителност на ракетата

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
265
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
340
Дължина (инча)
27
Материал
Innegra

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!