Маратонки Adidas Adizero Ubersonic 3.0 (бяло & синьо)

  • Марка: Adidas
  • Кат. номер: EF1152
254,00 лв. 209,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Adidas Adizero Ubersonic 3.0 е едно от най-новите предложения на Adidas, когато говорим за тенис маратонки от най-високия клас.

Обувката е направена така, че да няма слабо място и в същото време да е на Топ ниво във всеки един компонент - като се започне от висококачествените материали, премине се през елементи като издръжливост, комфорт и стабилност на крака, за да се завърши с използването на куп от най-новите технологии в света на тенис екипировката.

Използвани технологии:


В тениса, а и при още много други спортове, най-големите натоварвания върху маратонката често са в областта на пръстите на краката и обикновено това е първото място, което се къса в едни обувки. За да се предотврати това от Adidas въвеждат Adituff - изключително издръжлив на натоварване и натиск материал, благодарение на който маратонките ви ще издържат с месеци повече в сравнение с ниския и среден клас обувки.


Било то при игра на тенис или практикувайки някакъв друг спорт, то в почти всички случаи натоварването в краката е сериозно и тук се намесва патентоватана от Adidas технология, наречена 3D Torsion. Образно казано това представлява мост между петата и предната част на крака, който осигурява нужната стабилност на средната част на ходилото. Благодарение на 3D Torsion тази средна част не се огъва, което намалява натоварването, предпазва ви от контузии и ви осигурява нужната стабилност при резките движения.


Технологията "Sprint Frame" на практика представлява една пластиноподобна част, намираща се вътре в самата подметка. Въпросната пластина от една страна е лека, а от друга може да издържа на много голямо натоварване. Предназначението ѝ е да придържа крака максимално близо до земята, осигурявайки по този начин стабилност и намаляване на риска от контузии. Лекотата на този материал прави обувките с технологията "sprint frame" невероятно леки, удобни и стабилни - нещо много важно в спорта, особено в тениса.


Технологията Adiprene+ на практика е гъвкава мека пяна, намираща се в областта под пръстите на краката. Целта ѝ е да намалява натоварването както при рязък спринт, така и при дълги продължителни бягания.


ADIWEAR 6 се нарича специалната подметка, използвана само в Топ моделите на Adidas. Най-ценното ѝ свойство е впечатляващата издръжливост на триене и способността да запази качествата си дори след месеци използване, без значение от типа настилка. По този начин може да сте сигурни, че маратонката ще ви служи значително по-дълго в сравнение с голяма част от конкурентните модели, дори и от високия клас.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!