Маратонки Wilson Rush Comp (бели)

  • Марка: Wilson
  • Кат. номер: WRS324580
198,00 лв. 159,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Здрави и удобни, Wilson Rush Comp са типичния представител на високия клас тенис обувки, на които можете да разчитате във всяка една ситуация на корта - било то когато спринтирате към някоя къса топка или спирате рязко в опит да смените посоката.

Технологии и материали, помагащи на представянето ви на корта:

Dynamic FIT-DF3 е технология, намираща се в предната част на обувката и имаща за цел да намали до минимум натоварванията както върху крака ви, така и върху самата маратонка. По този начин ви осигурява комфорт и стабилност, а обувката е значително по-издръжлива на износване в сравнение с ниския или средния клас такива.

✓ Системата R-DST е друга технология, която обира напрежението върху крака ви, но този път тя е разположена в областта около петата. Направена е от специална  и невероятно лека ЕVA смес, която освен всичко друго подобрява трансфер на енергията при контакт между обувката и повърхността на корта, а това ви дава по-бърз старт или по-стабилно спиране.

2D-FS е комбинация от иновативни материали, намиращи се в областта над пръстите на краката. Ефектът от нея е подобрени стабилност и контрол при характерните за тениса резки движения.

Duralast се нарича специалната подметка на маратонките от високия клас на Wilson. Представлява високотехнологична смес, която дава не само отлично сцепление с настилката, ами осигурява и забележителна издръжливост на износване.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!