Тенис ракета Head Graphene Touch Instinct Adaptive

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 231917
369,00 лв. 129,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Head Graphene Touch Instinct Adaptive е една уникална по рода си ракета, позволяваща ви да пресонализирате вашето "оръжие на корта".

Благодарение на комплекта "Head Adaptive Tuning Kit - Instinct" (продава се отделно) можете да персонализирате почти всичко по ракетата - да смените наплитането на 16/16 и да промените ключови параметри като тежест, баланс и дължина на базата на личните ви предпочитания, създавайки на практика единствена по рода си ваша ракета.

Но "Adaptive" технологията е само едно от множеството подобрения на най-новата версия на прословутата серия "Instinct" на HEAD.  Моделът, който излезе през 2017 г., е с изцяло нова конструкция на рамката, отличаваща се с по-добра стабилност, по-голям "суитспот" на кордажа и съответно повече сила в ударите.

Изработена е от най-новата версия на материала Graphene, носещ името "Graphene Touch", а освен това са подобрени втулките през които минава кордажа, ефектът от което е по-малко вибрации и по-малко натоварване в ръката по време на игра.

Graphene Touch
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а направените от него ракети осигуряват куп предимства - като се започне от лесно генериране на сила в ударите, премине се през отличен контрол в тях и се завърши с лекота, позволяваща ви бързи реакции при волетата. Новата "Touch" модификация не само, че подобрява всички тези показатели, но и добавя още нещо - вибрациите при нанасяне на удар по топката са намалени значително, което пък води до по-голям комфорт по време на игра.

Adaptive String Pattern
Тази технология ви дава възможност сами да избирате с какво наплитане да играете. Опциите са две - или 16х19, или 16х16. Първият вариант - традиционният 16х19, предлага баланс между отличен контрол и сила в ударите, докато 16х16 представлява комбинация от лесно генериране на топспин и сила. Изборът е изцяло ваш.

А как става това ли? При наплитането на ракетата се избира каква "плетка" да бъде използвана - 16х16 или 16х19. След това, когато скъсате кордаж или просто решите да експериментирате, можете да изберете другия вариант за наплитане и да прецените кой повече ви подхожда на стила на игра или кой да използвате срещу конкретен противник.Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
290
Наплитане
16x19, 16x16
Баланс (мм.)
330
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene Touch

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!