Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Pure Strike серия

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Размер на главата
Тежест
Грип

Тенис ракети Babolat Pure Strike


От Babolat определят ракетите от серията Pure Strike като специално създадени, за да ви осигурят максимален контрол в ударите. Препоръчват ги за тези от вас, които искат да удрят топката здраво и да са изпълнени с увереност, че тя ще бъде пласирана там, където желаят. 

Babolat Pure Strike е серия, която предлага голямо разнообразие от модели: 

  • Babolat Pure Strike - това е класическият модел в серията, който тежи 305 грама и е с размер на главата 98 кв. инча. Това е и ракетата, с която се състезава Доминик Тийм
  • Babolat Pure Strike 100 - ракетата е с размер на главата 100 кв. инча и тежи 300 грама
  • Babolat Pure Strike 103 - тенис ракета предназначена за тези от вас, които правят първите си стъпки в тениса. Размерът на главата е 103 кв. инча, а по-големият размер прави играта по-лесна, намалява броя на грешките и ви помага да изградите добра техника. Ракетата тежи 285 грама или с други думи точно толкова, колкото специалистите препоръчват като идеалната тежест за ракета на любители тенисисти. 
  • Babolat Pure Strike Lite - това е най-леката ракета в семейството на Pure Strike. Тежи 265 грама, размерът на главата е 100 кв. инча и се определя като типичната дамска ракета. Подходяща е и за тийнеджъри правещи прехода от детските към по-тежките ракети за възрастни. 
  • Babolat Pure Strike Tour - това е най-тежката ракета измежду всички Pure Strike (320 грама, размер на главата 98 кв. инча) и като цяло е предназначена за тенисисти с много добре изградена техника. 

Ракетите Babolat Pure Strike са направени от висококачествени материали и включват иновативни технологии, които помагат на представянето ви на корта. Кои са те и как правят това можете да научите тук:


FSI Power Technology (Frame and String Integration) е специален начин на взаимодействие между рамката и кордажа на ракетата, ефектът от който е лесно генериране на сила в ударите. Използвани са и малко по-продълговати втулки, които пък подобряват контрола и "обуздават" тази сила, давайки ви възможност по-лесно да пласирате топката в корта и да допускате по-малко грешки.

Control Frame Technology
Ракетата е с подобрен контрол над ударите, благодарение на хибридната конструкция на рамката.

C² Pure Feel
Иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.

Филтри
Подреди по