fbpx

Ами ако размерът не ми стане? Това е един от най-често задаваните въпроси при пазаруването онлайн на дрехи и обувки. В желанието си да осигурим на клиентите си възможно най-добрите условия, от TennisMall.bg ви предлагаме следните начини на действие, ако сте поръчали и получили продукт, който не ви става като размер: 

Свържете се с нас на телефони 0700 800 07 или 0899 747 090. Обяснете накратко ситуацията на нашия служител  - кажете вашите имена и номер на поръчка, както и кой продукт не ви става като номер. Възможните ситуации са три:

- Разполагаме в наличност с желания от вас номер на съответния продукт. В такъв случай ще ви го изпратим отново на посочен от вас адрес - безплатно, транспортните разходи ще са за наша сметка! Единствените транспортни разходи, които трябва да покриете, са за връщането на продукта, който не ви е станал като номер. Адресът, на който да го върнете, е следният: гр. Варна, офис на Еконт "Варна Чайка", получател: Тенисмол ЕООД, тел. за връзка 0899 747 090. В денят, в който продуктът пристигне в посочения офис на Еконт, ние ще ви изпратим безплатно новия номер от дрехата или обувките. 

- Не разполагаме в наличност с желания от вас номер на съответния продукт. В такъв случай ще ви предложим подобни продукти с желания от вас номер/размер. Вие ще прецените дали искате да ви изпратим някой от тях. Ако отговорът е "Да", тогава ще ви го изпратим на посочен от вас адрес - безплатно, транспортните разходи ще са за наша сметка! Единствените транспортни разходи, които трябва да покриете, са за връщането на продукта, който не ви е станал като номер. Адресът, на който да го върнете, е следният: гр. Варна, офис на Еконт "Варна Чайка", получател: Тенисмол ЕООД, тел. за връзка 0899 747 090. В денят, в който продуктът пристигне в посочения офис на Еконт, ние ще ви изпратим безплатно новия номер от дрехата или обувките. 

- Не  разполагаме в наличност с желания от вас номер и не сте си харесали някой измежду предложените ви подобни продукти - тогава свържете се с наш представител на 0700 800 07 или 0899 747 090 и кажете, че желаете да ви възстановим заплатената сума или да ви изпратим ваучер на същата стойност. В случай, че все пак желаете да ви възстановим сумата, моля изпратете ни на имейла за връзка вашата банкова сметка, IBAN и име на тутиляр на сметката. 

Не забравяйте, че за нас от TennisMall.bg едно от най-важните неща е клиентът да остане доволен. Така че не се колебайте да ни се обадите на 0700 800 07 или на 0899 747 090,  ако изпаднете в каквото и да е било затруднение, свързано с доставката на поръчания от вас продукт, имате нужда от съдействие в определена ситуация или просто се нуждаете от информация. Екипът на TennisMall.bg ще направи всичко по силите си да ви съдейства. 


всичко за вашата
тенис екипировка


 
Тенис мол ЕООД
За повече информация относно избора на покупка моля посетете нашия ИНФО ЦЕНТЪР » Тук

Контакт с нас

070080007
info@tennismall.bg
www.tennismall.bg

Следете ни

Бюлетин

Научете първи за намаленията и новите продукти
×

Вход

или Регистрация